.: ODOREST - NAGYBANI LERAKAT SZÉKELYUDVARHELY :. lerakat udvarhely, nagybani lerakat románia, nagybani kereskedelem románia, engros udvarhely, engros romania, nagybani kereskedelem székelyudvarhely, nagybani kereskedés románia, nagybani kereskedelem hargita megye, nagybani lerakat hargita megye, engros hargita megye, engros hargita

ALIMENTE DE BAZÃ
ULEI
ZAHÃR
FÃINÃ
OREZ
OŢET
SARE
OUÃ
MÃLAI
GRIS
PESMET

CONSERVE
CONSERVE DE LEGUME
CONSERVE DE FRUCTE
CONSERVE DE CARNE


PASTE FÃINOASE
30 X 30 cm

PRODUSE LACTATE
LAPTE
UNT, MARGARINE
SMÂNTÃNÃ
IAURT, ETC.
CAŞCAVAL

DULCIURI
INTERIOR
EXTERIOR

CAFEA
INTERIOR
EXTERIOR

CEAI
INTERIOR
EXTERIOR

SUPE
INTERIOR
EXTERIOR

SOSURI
INTERIOR
EXTERIOR

PRODUSE USCATE
INTERIOR
EXTERIOR

CONDIMENTE, CREMÃ PENTRU PRÃJITURI
INTERIOR
EXTERIOR

CHIPS, STICKS
INTERIOR
EXTERIOR

PRÃJITURI
INTERIOR
EXTERIOR

PRODUSE DIABETICE
INTERIOR
EXTERIOR

BÃUTURI
APÃ MINERALÃ
RÃCORITOARE
ENERGIZANT
BERE
SPIRITOASÃ
VIN
ŞAMPANIE

PUNGI
INTERIOR
EXTERIOR

PRODUSE IGIENICE
PASTÃ DE DINŢI
HÂRTIE
FEMEIE
TOILET

PRODUSE COSMETICE
ŞAMPON
GEL DE DUŞ
SPUMÃ BAIE
DEO
CREMÃ
SÃPUN
RAS
HAJÁPOLÓ
KÖRÖMAPOLÓ
COLECŢIUNE

DETERGENT
PENTRU CASNICE
PENTRU RUFE

PRODUSE DEZIFENCTELOR
INTERIOR
EXTERIOR

ALTELE
INTERIOR
EXTERIOR

LEGUME
INTERIOR
EXTERIOR

FRUCTE
INTERIOR
EXTERIOR

PRODUSE DE SEZON
INTERIOR
EXTERIOR

PRODUSE PENTRU COPIL
INTERIOR
EXTERIOR

CÂINE-PISICÃ FOOD
INTERIOR
EXTERIOR

 
Luni-Miercur: 07.00-16.00
Marţi-Vineri: 06.00-16.00
Joi: 07.00-16.00
Sămbătă: 07.00-14.00
Duminică: închis
 
 
 
 
 
Actualizare: 04.12.2017 - 20.00

Despre noi
SC Odorest SRL are o prezenţă de peste 26 de ani în distribuţia en-gros şi desfacerea bunurilor de larg consum: alimente de bază, fructe şi legume, cafea, băuturi, produse cosmetice şi detergenţi etc.
Clienţii noştri sunt în principal magazinele tradiţionale care desfăşoară activităţi de comerţ cu amănuntul în judeţele Harghita, Covasna şi Mureş. Relaţiile strânse construite cu cei mai importanţi furnizori sau producători din ţară şi străinătate asigură produse de calitate la preţuri competitive.

 
 

Evoluţie
Societatea şi-a început activitatea în anul 1991, cu un spaţiu destinat deservirii clienţilor de 100 mp. În anul 1998 ne-am mutat într-o locaţie mai mare, situată la sediul actual al societăţii, pe strada Budvár nr. 53, la 500 m de ieşirea din Odorheiu Secuiesc spre Sighişoara. Suprafaţa destinată deservirii clienţilor a crescut la 1.200 mp în anul 2001, urmând ca în 2005 să extindem spaţiul la 2.200 mp. În 2008 compania a trecut printr-un proces amplu de reamenajare, implementând normele şi tehnologiile comerţului modern. Astăzi suntem capabili să punem la dispoziţia clienţilor o gamă largă de produse autohtone şi de import, într-un spaţiu modern şi bine dotat. Suprafaţa destinată deservirii clienţilor a crescut la 3.100 mp în anul 2014.

Oferta noastră
Mii de produse stau la dispoziţia clienţilor pe o suprafaţă de 2.200 mp. Serviciile oferite se ridică la cele mai înalte standarde specifice comerţului cu ridicata. Gama de produse este în dezvoltare continuă, incluzând o mare varietate de alimente, conserve, legume şi fructe, băuturi, dulciuri şi cafea, precum şi detergenţi, cosmetice şi articole pentru asigurarea igienei. Depunem eforturi pentru a fi primii care lansează pe piaţă ultimele noutăţi şi în acelaşi timp asigurăm preţuri competitive pentru toate produsele achiziţionate de la noi.
Primim comenzile dumneavoastră şi prin e-mail, pe adresa odorest(arond)gmail.com.

Valorile noastre
Creşterea continuă a numărului de clienţi şi stabilitatea relaţiilor cu partenerii noştri furnizori reprezintă o garanţie a încrederii în produsele şi serviciile societăţii.
Scopul nostru este să oferim în continuare servicii ireproşabile, capabile să satisfacă cele mai exigente cerinţe ale clienţilor. Deservirea corectă şi rapidă, rotaţia mărfii pentru asigurarea calităţii şi prospeţimii, promoţiile şi preţurile competitive se numără printre valorile pe care ne bazăm şi pe care le vom susţine în continuare.


Urmăriţi pe www.odorest.ro catalogul nostru de promoţii actualizat permanent.

 

 

  | Site: Webdesign Studio 99410 total - 29 astazi