Despre noi

SC Odorest SRL are o prezenţă de peste 27 de ani în distribuţia en-gros şi desfacerea bunurilor de larg consum: alimente de bază, fructe şi legume, cafea, băuturi, produse cosmetice şi detergenţi etc.

Clienţii noştri sunt în principal magazinele tradiţionale care desfăşoară activităţi de comerţ cu amănuntul în judeţele Harghita, Covasna şi Mureş.

Evoluţie

Societatea şi-a început activitatea în anul 1991, cu un spaţiu destinat deservirii clienţilor de 100 mp. În anul 1998 ne-am mutat într-o locaţie mai mare, situată la sediul actual al societăţii, pe strada Budvár nr. 53, la 500 m de ieşirea din Odorheiu Secuiesc spre Sighişoara. Suprafaţa destinată deservirii clienţilor a crescut la 1.200 mp în anul 2001, urmând ca în 2005 să extindem spaţiul la 2.200 mp. În 2008 compania a trecut printr-un proces amplu de reamenajare, implementând normele şi tehnologiile comerţului modern. Astăzi suntem capabili să punem la dispoziţia clienţilor o gamă largă de produse autohtone şi de import, într-un spaţiu modern şi bine dotat. Suprafaţa destinată deservirii clienţilor a crescut la 3.100 mp în anul 2014.

Oferta noastră

Mii de produse stau la dispoziţia clienţilor pe o suprafaţă de 2.200 mp. Serviciile oferite se ridică la cele mai înalte standarde specifice comerţului cu ridicata. Gama de produse este în dezvoltare continuă, incluzând o mare varietate de alimente, conserve, legume şi fructe, băuturi, dulciuri şi cafea, precum şi detergenţi, cosmetice şi articole pentru asigurarea igienei. Depunem eforturi pentru a fi primii care lansează pe piaţă ultimele noutăţi şi în acelaşi timp asigurăm preţuri competitive pentru toate produsele achiziţionate de la noi.

Valorile noastre

Creşterea continuă a numărului de clienţi şi stabilitatea relaţiilor cu partenerii noştri furnizori reprezintă o garanţie a încrederii în produsele şi serviciile societăţii.
Scopul nostru este să oferim în continuare servicii ireproşabile, capabile să satisfacă cele mai exigente cerinţe ale clienţilor. Deservirea corectă şi rapidă, rotaţia mărfii pentru asigurarea calităţii şi prospeţimii, promoţiile şi preţurile competitive se numără printre valorile pe care ne bazăm şi pe care le vom susţine în continuare.

list
+9000

Produse

star
2562

Paleți

people
4000m²

Suprafaţă

Aveți înterbări? Contactați-ne!

mail

Opinii despre noi